EEN OVERWINNING OP JEZELF KENT GEEN VERLIEZER

Greetings from > KA - Katrien > GT - Geert > LA - Laura > MI - Michiel

28 februari 2008

MI > Voetbal Sporting West Harelbeke

Zoals gevreesd vorige maand, is februari met maar twee matchen ook niet bijster gelukkig verlopen,thuis tegen St. Niklaas werd het weer een maat voor niets, een zoutloze eerste helft met gelijklopend middenveldspel werd toch afgesloten met een 0-1 achterstand, furieus begin van de tweede helft leverde snel de gelijkmaker op ( MI ) een bal centimeters over beslisten echter over de match en een enkele tegenstoot leverde zowaar de winning goal op voor de tegenstanders, geen hoopvol resultaat om de leider in de ogen te gaan kijken te Maldegem. Daar viel inderdaad niets te rapen, een sneller, sterker en bij winst zeker zijnde kampioen toonde onze jongens wat een ploeg vermag als iedereen doet wat moet gedaan worden, een doge 3 – 0 nederlaag was hun deel. Laat ons hopen dat de “moral” voor de laatste wedstrijden teruggevonden word dat het seizoen nog een mooi einde mag kennen.