EEN OVERWINNING OP JEZELF KENT GEEN VERLIEZER

Greetings from > KA - Katrien > GT - Geert > LA - Laura > MI - Michiel


24 februari 2008

ALL > Veldloop “ Vrije Atletiek Vlaanderen “

Tweede veldloop en thuismatch te Beveren Leie, de druk in de club opgevoerd en LA voelt dit zeker, een artikel in de krant van de organisatoren die om bevestiging vragen van Dadizele, doen de zenuwen wat stijgen, zelfs de opwarming is al een nerveus gedoe. LA heeft geleerd uit Dadizele en laat de koppositie voor wat ze is maar is zeer attent in het volgwerk en op ± 400 m van het einde gaat ze er plotseling hard van door. Een knappe versnelling en de voorsprong wordt niet meer uit handen gegeven, de eerste overwinning van 2008 is binnen en dik verdiend. Het podium is leuker helemaal bovenaan dat is zeker.
MI weet ook waar de klepel hangt, in zijn strijd voor de tweede plaats achter Wouter moet hij weerstand bieden aan maar liefst 4 atleten van dezelfde club zijnde DAPALO, deze gaan en moeten van alles proberen om MI niet mee te nemen naar de sprint, maar alle inspanningen leiden tot geen afscheiding en MI zijn sterke wapen bezorgt hem weer een tweede plaats.
GT moet forfait geven, een blessure aan de rechtervoet gooit roet in het eten, en de trainingen beperken zich dus tot zwemmen en fietsen, lopen is volledig uit den boze.
LA en MI worden in de daaropvolgende week verrast met een persoonlijk Interview van de lokale kranten zie fotosite.

Geen opmerkingen: